L’empresa

Auto Infanta Carretillas està situada al Polígon Fonollar a Sant Boi de Llobregat, està especialitzada en la distribució de maquinària i serveis per a la manipulació i emmagatzematge de mercaderies. Les nostres activitats principals són venda de carretons elèctrics, dièsel i GLP / GAS, maquinària d’interior noves i usades, lloguer a llarg i curt termini, manteniment i reparació.

Representem les marques de Nissan Forklift by Unicarriers a Barcelona, Tarragona i Lleida, EP-Equipment per Catalunya i Andorra i Stocklin a nivell nacional

Oferim un servei tècnic complet per a totes les marques. Comptem amb punts de serveis a Valls, Montblanc, Igualada, Granollers, Terrassa, a més de tenir unitats mòbils per agilitzar els manteniments i reparacions en les seves instal·lacions. Disposem de diverses unitats de backup per reduir els temps d’inactivitat en cas d’avaria.

Els nostres tècnics li proporcionaran un tracte personalitzat i disposem de diversos tipus de manteniments en funció de les hores de treball, activitat i tipus de maquinària que s’utilitzi.

Dins dels serveis als nostres clients disposem de la certificació de qualitat:

ISO 9001
ISO 14001
EMAS

Disposem de:

Estoc permanent d’unitats noves i d’ocasió.
Unitats destinades a demostracions i backup avaries.
Finançament propi i finançament de la marca.
Serveis de lloguer a curt termini i llarg termini amb opcions de compra.
Extensions de garanties en la unitats.
Leasing, renting, contractes de manteniment multimarca.
Venda de recanvis i assistència tècnica.
Valoració de la seva flota i recompra
Scroll to Top
Scroll to Top