Flexibilitat i assessorament en lloguer i rènting

Auto Infanta Carretons disposa d’una completa flota de carretons de lloguer. Oferim lloguers flexibles i ens adaptem a les seves necessitats.

El nostre servei de lloguer de carretons en la modalitat de renting (a curt i llarg termini), permet a les empreses relacionades amb la indústria de la logística, manutenció i emmagatzematge, disposar de carretons elevadors i maquinària d’interior sense haver de comprar la màquina, garantint una rendibilitat constant i l’obtenció de beneficis fiscals periòdics.

Els nostres tècnics de servei capacitats i certificats garanteixen que la maquinària de lloguer es mantingui, circuli i actualitzi regularment.

El servei de lloguer i rènting d’Auto Infanta Carretons inclou el transport, lliurament i recollida de les màquines a les seves instal·lacions.

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients:

  • Lloguer a curt termini a partir d’una hora.
  • Lloguer a llarg termini.
  • Lloguer amb opció a compra. El lloguer amb opció a compra és una opció en auge; si la seva empresa està pensant a adquirir una màquina, aquesta opció els pot interessar. A Auto Infanta Carretons portem a terme un estudi i vam plantejar l’operació de lloguer amb opció de compra que encaixi a mida amb cada client.

L’adquisició i manteniment de màquines per al trasllat de mercaderies és costosa, de manera que recórrer a l’lloguer en mode rènting a mitjà o llarg termini de carretons elevadors i equips de magatzem és una solució cada vegada més demandada.

Scroll to Top
Scroll to Top